Terugblik orgel- en samenzangavond

Samenzangavond duo Post en Martin Mans

Vrijdagavond 24 mei was het dan zover. Na het nodige voorbereidingswerk lag er een prachtig programma(boekje) klaar, als afsluiting van het restauratieproject dak Grote Kerk. Goede musici, Martin Mans op het orgel en het trompetduo Arjen en Edith Post, en een goed gevuld schip met zanglustige mensen zorgden voor aanstekelijke muziek en zang. Doordat de organist zichtbaar was op een beeldscherm, kon hij ook nog een beetje voor dirigent spelen.

Alle ingrediënten vielen samen en dat was te horen aan het actief meezingen. De nieuwe leien hebben vast liggen trillen op het dak, aldus Ds. Messemaker in zijn slotwoord. Het was een prachtig samenzijn dat naar meer smaakt. De collecteopbrengst was €1.166,05. Een erg mooi bedrag! Ook dit bedrag is bestemd voor het kerkje in Hinova.