Orgel- en samenzangavond op 24 mei 2019

Samenzangavond duo Post en Martin Mans
Het is bijna zover: vrijdagavond 24 mei vanaf 19.30 uur gaan we in de Grote Kerk zingen en genieten van muziek. Organist Martin Mans en het trompetduo Arjan & Edith Post nemen ons mee in een programma vol samenzang, orgelimprovisaties en trompetwerken. Op het programma staat onder meer samenzang van Psalm 68, Psalm 108 en Psalm 42, ‘Op bergen en in dalen’, ‘Ere zij aan God de Vader’ en ‘Lichtstad met uw paar’len poorten’. Martin Mans heeft daarnaast een paar orgelimprovisaties op het programma staan. Dit is een tipje van de sluier, er komt natuurlijk nog veel meer voorbij op deze avond.
Met elkaar willen we zo de periode afsluiten waarin er acties waren voor de restauratie van het kerkdak. Het streefbedrag uit eigen acties en uit fondsen/sponsors is met succes behaald. Daar zijn we dankbaar voor. We zijn gezegend met een prachtige historische kerk, waarvan het dak nu weer vele jaren vooruit kan! Een mooie aanleiding om met elkaar te gaan zingen tot eer van God. En we willen ook aan onze naasten denken: we collecteren op deze avond voor de kerk in Hinova (Roemeniƫ). We hopen op een mooie bijdrage!
De toegang tot deze zangavond is gratis. De aanvang is 19.30 uur. Van harte welkom!

Samenzagnavond 24 mei 2019