Ontbijt voor Team Nijkerk Alpe d’HuZes

Een aantal gemeenteleden gaat in juni de uitdaging aan om de legendarische Alpe d’Huez te beklimmen, hardlopend, wandelend of fietsend. Bij de jaarlijkse actie Alpe d’HuZes gaan sportievelingen op één dag maximaal zes keer naar de top van deze berg, om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

Wim, Maaike en Christian Stam, Hans en Geeske van Laar en Henrik van Hoef van Team Nijkerk organiseren op zaterdag 17 maart een ontbijt om het nodige sponsorgeld binnen te halen. Het ontbijt vindt plaats van 8.00 tot 11.00 uur in de Opstandingskerk. De kosten zijn €5,- per persoon, met een maximum van €20,- per gezin.

Opgeven kan tot 11 maart via [email protected]. Schuif gezellig aan!

Meer informatie over de Alpe d’HuZes vindt u hier.