Nieuwe website

Zoals u ziet is www.hervormdnijkerk.nl vernieuwd! De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het ontwerpen en bouwen van de website. Omdat de oude website een vrij lastige menustructuur had en de informatie erg verspreid stond, is besloten helemaal opnieuw te beginnen. De meeste pagina’s zijn nu binnen enkele muisklikken te vinden en het hoofdmenu is eenvoudig opgebouwd.

Account
Een wens die gerealiseerd kon worden, is het gebruik van een inlogsysteem. Gemeenteleden kunnen een account aanvragen, waarna zij toegang krijgen tot de ledenpagina’s. Hierop is bijvoorbeeld Kerknieuws te downloaden, zijn kerkdiensten terug te luisteren, staan contactgegevens van de kerkenraadsleden en zijn fotoalbums te bekijken. Zo zorgen we er voor dat gevoelige informatie, bijvoorbeeld rondom ziekte of overlijden, en foto’s van activiteiten niet openbaar op het internet te vinden zijn. Nog geen account aangevraagd? Doe dit hier.

Vragen of opmerkingen
Heeft u vragen, bijvoorbeeld over het inlogsysteem of kunt u iets niet vinden? Komt u dingen tegen die niet kloppen of niet goed werken? Laat het weten aan het Kerkelijk Bureau, via [email protected] of via 033-2451955.