Man/Vrouwmiddag en -avond zaterdag 29 juni

Logo Werkgroep Gezin & Opvoeding

Na de enthousiaste reacties van de vorige keren hebben we weer veel zin in de volgende man/vrouwdag!

Opnieuw de kans om te bouwen aan ons huwelijk met daarin serieuze maar zéker ook veel gewoon gezellige momenten, kortom, er even samen uit.

De sprekers van deze middag zijn Willem en Marian de Vink, zij zijn o.a. schrijvers van het boek Hemels huwelijk. “We hebben in de afgelopen 38 jaar zelf ontdekt hoe waardevol het huwelijk is. En wat een voldoening een goede relatie geeft. Ons geheim? God heeft genade in ons huwelijk gebracht. Daarmee inspireren wij graag anderen”.

Het klinkt misschien nog vaag, maar Willem en Marian zullen dit heel praktijkgericht brengen, zodat we hier zelf mee verder kunnen in onze eigen relatie.

Het tweede gedeelte van het programma tot begin van de avond blijft nog even een verrassing, maar samen eten is daar onderdeel van ;-).

Deze m/v-dag is bedoeld voor alle stellen in de gemeente die gaan voor een sterk, en een goed en gelukkig huwelijk. Korter, kort, lang of langer getrouwd maakt daarbij niet uit. Bouwen aan je huwelijk is wérken aan je huwelijk en is een levenslang proces!

Het programma begint om 13.30 uur in de Opstandingskerk en eindigt rond 20.30 uur.

De kosten zijn € 35,00 per stel all-in.

Opgeven kan tot en met 19 juni a.s. via [email protected] of bij Geralda Blom, tel.nr.: 033-2459808. Van harte welkom!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world