Kerstzang en Nieuwjaarsconcert

De laatste maand van het jaar is aangebroken! De orgelcommissie kondigt daarom graag alvast twee jaarlijks terugkerende evenementen aan. Allereerst kunt u de Kerstzang van maandag 24 december in uw agenda noteren. De Grote Kerk zal weer het decor zijn van sfeervolle koor- en samenzang op deze kerstavond. Met dit jaar als belangrijkste medewerkenden Tiener- en Kleinkoor ‘De Regenboog’ o.l.v. Wilma Gardebroek en Koperensemble Strepitus Maximus uit Amersfoort. Ds. De Wilde verzorgt de meditatie. De aanvang van de Kerstzang is 19.30 uur en de toegang is gratis.

Ook als het nieuwe jaar nog maar net begonnen is, kunt u alweer terecht in de Grote Kerk voor een muzikale avond. Op zaterdag 5 januari verzorgt de jonge orgelvirtuoos Gert van Hoef het Nieuwjaarsconcert. Deze 24-jarige organist is via YouTube over de hele wereld beroemd geworden. Op de eerste zaterdag van 2019 is hij voor het eerste te horen op ons prachtige orgel met een programma van koraalmuziek, orgelwerken en samenzang. De aanvang is 20.00 uur en de toegang is gratis. Aan de uitgang wordt gecollecteerd.

We hopen velen te zien bij de Kerstzang en het Nieuwjaarsconcert!

Namens de orgelcommissie,
Matthias van Bloemendaal