Jongerenavonden in Nijkerk

Op 6 juli jl.  vond in Nijkerk de eerste jongerenavond plaats. We kijken terug op een mooie eerste avond.

Ga jij de finish halen?

Het is een vraag van het grootste levensbelang: Ga jij de finish halen? Eigenlijk is dat geen vraag. Ooit komen we allemaal bij het einde van ons leven aan. De vraag is echter hoe je daar aankomt. Heb je dan de goede strijd gestreden, de loop tot een einde gebracht en het geloof behouden (2 Tim. 4:7)?

In de wedloop van het leven die naar het eeuwig leven leidt, is het belangrijk dat je goed bent voorbereid. Maar ook de manier waarop je als gelovige in de renbaan staat, is van het grootste belang. Maar hoe doe je dat op de juiste wijze? De Bijbel geeft nadrukkelijk de richting aan.

Gelukkig hoeft de strijd niet alleen gestreden te worden. De Heere Jezus Zelf is Degene die vooropgaat (Hebr. 12:2). Daarnaast mag de gelovige zich bemoedigd weten door al degenen die hen zijn voorgegaan (Hebr. 12:1). Dat geeft hoop, moed én uitzicht!

Als je de avond wilt terugluisteren, dan kan dat via deze link: www.geloofstoerusting.nl/videos/ga-jij-de-finish-halen/

Geplande data

31 augustus | 19.45 uur Sing-in met Marcel Vroegop