JMG Gideon ‘aan de klus’

Om iets te betekenen voor anderen, onderneemt de Jongemannengroep Gideon een aantal keer in het seizoen een dienende activiteit. Na twee reguliere avonden was het in november zover dat de mannen ergens aan de slag wilden gaan. De zoektocht verliep wat moeizaam, maar uiteindelijk konden we op twee plekken ‘aan de klus’.

Graspollen en bloembollen
Een deel van de groep trof in Nijkerkerveen een tuin aan met achterstallig onderhoud. Het tuinpad was hier bijvoorbeeld volledig overgroeid met graspollen. Uiteindelijk werden de klinkers weer zichtbaar. In Nijkerk was op hetzelfde moment een aantal mannen bloembollen aan het poten op de Wittenburg. Bewoners van seniorenwoningen in die straat, hadden deze gekregen van de gemeente Nijkerk. Na zo’n anderhalf uur werk zaten alle bollen in de grond van het grasveldje voor de woningen.