Gefeliciteerd

Gefeliciteerd met je verjaardag! Ook het komende jaar wil God jou weer Zijn zegen, bescherming, inzicht, nabijheid, genade en vrede geven! Numeri 6: 24-26

Hartelijke groet van de Hervormde Gemeente Nijkerk

Sinds een paar maanden heeft de felicitatiekaart voor de jongeren van 15-24 jaar een nieuwe, eigentijdse look! Ook is het vertrouwde bruine zakje vervangen door een QR-code. Fijn om te merken dat onze jongeren als blijk van dankbaarheid aan God en Zijn kerk, onze gemeente steunen door middel van een financiĆ«le gift. Ouders, mocht uw zoon of dochter hierover vragen hebben, wilt u dan met hem /haar in gesprek gaan? Natuurlijk ook van harte welkom om uw en jouw vragen aan de AJR te stellen ([email protected] ).