COEN activiteiten

Logo COEN

Voor het DIACONIA thuiszorg project zijn nog steeds medische hulpmiddelen nodig. We gaan er voor tot ze doorligmatrassen, postoelen, douchstoelen met rugleuning, okselkrukken en rolstoelen genoeg hebben. Onze voorzitter Gerard [van Veelen] heeft na overleg een lijst gekregen van hulpmiddelen, die in de thuissituaties nodig zijn. Voornamelijk in de kleine dorpjes bij de meest arme mensen.
We hebben voor dat doel opnieuw een ACTIE.

Roomboterstroopwafels

Heerlijke stroopwafels van de firma Marcus uit Waddinxveen. Voor de prijs hoeft U het niet te laten. Per pakje gaan ze voor 2.50 euro. Neem je er drie, dan vragen we 7,00 euro. Je mag ook een doos bestellen met 15 pakjes en zelf verkopen in je eigen omgeving (oma, tante, neef en/of nicht, je buurvrouw, je buurman) vul het zelf maar in. Dat zou helemaal geweldig zijn!

Boerenmaandag

Ook op de boerenmaandag zijn ze vers te koop in onze kramen. Ga of kan je daar niet heen, bestel ze dan bij Paula Bakker. App de bestelling door naar haar 06- 12906885 of mail naar [email protected] Ik zit vast gereed voor de bestellingen. RoemeniĆ« is U er dankbaar voor en ik ook.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world