Actieconcert restauratie kerkdak brengt €3.300,- op

Het dak eraf zingen voor het goede doel: dat was het motto voor het actieconcert dat gehouden werd op vrijdagavond 12 oktober jl. Een passend thema voor een avond die als doel heeft om zoveel mogelijk geld op te brengen voor de restauratie van het kerkdak van de Grote Kerk. En met succes: de avond leverde een mooie netto opbrengst van €3.300,- op!

Urker mannen en mooie muziek

Het concert vulde zich met een afwisselend programma samenzang, muzikale intermezzo’s en liederen van het Urker Mannenkwartet. Het viertal onder leiding van Gerwin van der Plaats vertolkte op geweldige wijze nummers als ‘Zing van Zijn trouw’, ‘Down by the riverside’ en Psalm 6. Ook de lijst meewerkende musici uit onze eigen gemeente was indrukwekkend. Al met al spatte de passie ervan af; een passie waar bijna 400 mensen maar wat graag getuige van wilden zijn. Matthias van Bloemendaal legde het evenement vast: het foto-album is hier te bekijken (alleen voor leden).

Doneren voor het nieuwe kerkdak

Kon u niet aanwezig zijn bij de avond of wilt u alsnog een bijdrage leveren aan de renovatie van het kerkdak? Op onze speciale actiepagina vindt u meer informatie over de voortgang van het project én informatie over doneren.