Aanmelden voor de Gemeentedag 2018

Vanaf nu kunt u/jij je aanmelden voor de gemeentedag van 2018! Deze gezellige dag voor en door gemeenteleden zal dit jaar plaatsvinden op D.V. 16 juni 2018. Er zijn leuke activiteiten voor jong en oud: van een fietstocht tot zeskamp en van boerderijpret en een huifkartocht tot een lekkere barbecue. Van harte uitgenodigd om bij deze gezellige dag aanwezig te zijn!

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden voor één of meerdere activiteiten tijdens de gemeentedag kan door de invulstrook in te vullen die meegestuurd wordt bij het Kerknieuws van vrijdag 18 mei 2018. Uiteraard kan dit invulformulier ook online ingevuld worden! Bezoek daarvoor hervormdnijkerk.nl/aanmelden. Aanmelden kan tot uiterlijk 4 juni 2018.

Heel graag tot ziens op zaterdag 16 juni!