6 januari: Nieuwjaarsconcert Evert van de Veen in de Grote Kerk

Uren, dagen, maanden, jaren… Het einde van 2017 komt langzaam, maar zeker in zicht. Daarom willen we u alvast attenderen op het Nieuwjaarsconcert dat D.V. op zaterdag 6 januari in de Grote Kerk plaatsvindt. De aanvang is 20.00 uur, de toegang is gratis (collecte aan de uitgang).

Evert van de Veen
Het wordt een concert met koraalmuziek, orgelwerken en samenzang. Ons schitterende Van Deventer-orgel wordt bespeeld door Evert van de Veen, de bekende organist uit Voorthuizen (die vroeger ook organist van de Kruiskerk in Nijkerk is geweest).

Programma
Op het programma staat koraalmuziek (‘koralen’ zijn kerkliederen, zoals Psalmen en gezangen) van Klaas Jan Mulder en Dick Sanderman, maar ook orgelstukken van bekende componisten zoals Vivaldi (die veel vrolijke muziek schreef waar veel mensen van houden) en Bach. Het volledige programma is nog niet bekend, maar dat verschijnt te zijner tijd op www.orgelnijkerk.nl.

Zet u dit concert alvast in uw agenda? Van harte welkom!