Collectebonnen

idealBestel hier uw collectebonnen en betaal direct via iDeal.

Jongerensite

Bezoek hier de jongerensite en lees het laatste nieuws en evenementen.

Mijn Hervormd Nijkerk

Klik hier om uw aan te melden voor informatie voor leden van de Hervormde Gemeente Nijkerk.

Wanneer:     12 december
Waar:            “De Opstandingskerk”
Tijd:              Van 10:00 uur tot 15:00 uur

Wat is er op de kerstmarkt te doen:

Er zijn een aantal kramen waar mooie kerststukken worden verkocht, ook zijn er verschillende soorten vogelvoer en –bollen. Daarnaast is er een kraam met (h)eerlijke bakkersproducten.

Voor de kinderen zijn er dit jaar leuke dingen te doen. Zoals een grabbelton, een knutselhoek en een kleurwedstrijd. De kleurplaat voor de wedstrijd kan hier gedownload worden. en zal op de clubs uitgedeeld worden. De kleurplaat kan tijdens de kerstmarkt tot 12:00 uur worden ingeleverd. De prijsuitreiking is om 12.30 uur.

Er zijn gezellige zitjes waar u koffie / thee of chocolademelk met iets lekkers kunt gebruiken. U kunt ook blijven lunchen en genieten van onze heerlijk erwtensoep voor de kinderen zijn er poffertjes.

Waar wordt uw geld aan besteed:

Het geld wat u uitgeeft komt ten goede aan de minder bedeelden in Oost-Europa, met name in Roemenië.

Momenteel voeren we actie voor het project Meergeneratiehuis in Mera, nabij Cluj voor naschoolse opvang van Romakinderen.

In Mera, een dorpje dichtbij Cluj, staat een verpleeghuis. Dit huis wordt uitgebreid en op de begane grond komen twee nieuwe ruimten voor een Roma kinderproject. Het kinderproject verloopt al succesvol. Door de uitbreiding kunnen nu 50 kansarme Roma kinderen uit het dorp in de leeftijdsgroep van 6 – 14 jaar geholpen worden. Ze krijgen dagelijks naschoolse opvang, incl. een warme maaltijd. Ook worden onderwerpen besproken zoals persoonlijke hygiëne, christelijke normen en waarden. Ook de ouders worden hierbij betrokken. Het bouwproject zal in 2016 afgerond worden. COEN is zich nu aan het oriënteren op nieuwe projecten in 2016. De ideeën gaan uit naar het renoveren van een kindertehuis.

Kom kijken of er iets voor u/jou bij is en steun daarmee het goede doel !

Logo De Schakel JUIST
Logo HGJB JUIST
Logo GB JUIST
LOGO IZB JUIST

 GZB