idealBestel hier uw collectebonnen en betaal direct via iDeal.

Jongerensite

Bezoek hier de jongerensite en lees het laatste nieuws en evenementen.

Mijn Hervormd Nijkerk

Klik hier om uw aan te melden voor informatie voor leden van de Hervormde Gemeente Nijkerk.

Onze gemeente heeft ouderlingen die zich als jeugdouderling met name richten op de jeugd van onze gemeente. Deze jeugdouderlingen maken deel uit van de Algemene Jeugdraad (AJR). De AJR coördineert alle activiteiten voor kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar die in de gemeente plaatsvinden. Zij doet dit in opdracht en onder verantwoordelijkheid van de Algemene Kerkenraad. In de AJR hebben de drie jeugdouderlingen samen een ondersteunende taak en vertegenwoordigen zij de drie wijkkerkenraden.

De missie van de AJR is:

...om God zo te leren kennen dat wij op Hem vertrouwen en met Hem leven...

Daarbij heeft zij tot doel:

·         kinderen en jongeren te leren vanuit het gereformeerde belijden;
·         en hen te stimuleren tot een leven in navolging van Christus.

De AJR stuurt vier werkgroepen aan die samen werken aan de vorming van kinderen, tieners en jongeren volgens een groei-/ontwikkelingsplan:

1. Gezin en opvoeding
2. Zondagsschool en catechese
3. Clubs en verenigingen
4. Pastoraat en eredienst

Contactgegevens van de AJR vindt u in de seizoensgids en op de website www.jongeren.hervormdnijkerk.nl
Logo De Schakel JUIST
Logo HGJB JUIST