Elke zondag zijn wij open!

Elke zondag staan de deuren van onze kerken voor u open. Wij heten u van harte welkom. Bent u onbekend in onze kerken? Bij de hoofdingang van zowel de Grote Kerk als de Opstandingskerk staat ’s ochtends een gemeentelid die u van harte welkom heet en die u eventueel de weg kan wijzen in ons kerkgebouw. Behalve de ouderlingbanken/stoelen, zijn er geen vaste zitplekken in onze kerken.

Elke zondagmorgen komen wij om 9:30 uur samen in de Grote Kerk (Holkerstraat 1) en in de Opstandingskerk (Hoefslag 132). Zondagmiddag om 16:30u begint de middagdienst in de Opstandingskerk en ’s avonds begint de dienst om 18:30u in de Grote Kerk.

Ook de kleinsten zijn welkom
Tijdens de ochtenddienst van de Grote Kerk is er kinderoppas in het naast de kerk gelegen ’t Gasthuus. Voor de Opstandingskerk geldt dat er zowel tijdens de ochtend- als de middagdienst kinderoppas is.

Slechthorenden
In beide kerkgebouwen is voor slechthorenden een ringleiding aanwezig. Tijden de diensten zijn er hulpverleners (BHV en EHBO) aanwezig. In beide kerkgebouwen is een AED beschikbaar.

Kerkauto
Mindervalide gemeenteleden die graag één van de morgendiensten willen bijwonen, kunnen gebruik maken van de kerkauto. Neem hiervoor contact op met het Kerkelijk bureau.

Kerkradio / internet
Als het voor u niet mogelijk is om de kerkdiensten bij te wonen - vanwege ziekte of ouderdom - dan kunt u kerkradio aanvragen bij uw wijkpredikant. De morgendienst in de Grote Kerk, de middagdienst in de Opstandingskerk en de avonddienst in de Grote Kerk worden rechtstreeks uitgezonden. De morgendienst van de Opstandingskerk wordt op dinsdagavond 18:30 uur uitgezonden. Ook trouwdiensten en eventuele zangavonden worden uitgezonden. Afhankelijk van de wens van de familie kunnen rouwdiensten ook worden uitgezonden.

Via Kerdienstgemist.nl zijn alle kerkdiensten live te volgen.