Elke zondag bent u vrijblijvend welkom in onze kerkdiensten of doordeweeks op onze activiteiten.

Elke zondag geopend
Elke zondagmorgen komen wij om 9:30 uur samen in de Grote Kerk (Holkerstraat 1) en in de Opstandingskerk (Hoefslag 132). Zondagmiddag om 16:30 uur begint de middagdienst in de Opstandingskerk en ’s avonds begint om 18:30 uur de dienst in de Grote Kerk.

Activiteiten
Ook kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten die georganiseerd worden, zoals de Emmaüscursus, de sing in, één van de bijbelkringen of een verenigingen. Ook voor jongeren is er een scala aan activiteiten waaraan zij kunnen deelnemen. U en jij bent van harte welkom! Kijk onder het menu-item 'Activiteiten' voor meer informatie.

Vragen?
Heeft u vragen of wilt u een gesprek met één van onze predikanten? Mail of bel hen, ze staan u graag te woord.