Evangelisatie

Evangelisatiecommissie
Wilt u meer weten over de God van de Bijbel? Maar is de drempel van de kerk, het zomaar naar binnenlopen tijdens de kerkdiensten op zondagmorgen of zondagavond, net even iets teveel gevraagd, dan zijn er een aantal ontmoetingsmogelijkheden die misschien meer bij u passen:

Open Kerk op zaterdagmiddag
De Grote Kerk is meerdere dagen in het jaar geopend. Er is dan altijd iemand van onze commissie aanwezig. Loopt u dan gerust eens binnen. De data vindt u hier.

Emmaus cursus
Bij voldoende belangstelling organiseren we in voor- of najaar een Emmaus cursus waarin de kern van het Christelijk geloof aan u uitgelegd wordt. Gratis.

Persoonlijk contact
Wilt u iets vragen (telefonisch of per e-mail) of wilt u een gesprekje?

Heeft u vraag, of wilt u iets delen met ‘de evangelisatiecommissie’. Het team dat er met name is voor mensen die meer over God willen weten of over Jezus kunt u op de volgende manier bereiken:

Per mail: via amorren(at)solcon.nl.

We beantwoorden alle vragen en gaan uiteraard vertrouwelijk om met alles wat u ons aanreikt.

Per telefoon:
U mag ook rechtstreeks bellen met ons:
06-40081733 U krijgt dan Aalt Morren aan de lijn.

Zie ook:

www.vragenovergeloven.nl